CIZOO

December 2013

De droom om een eigen salon te hebben is door de jaren heen stilletjes aan gegroeid. Nu die droom uiteindelijk een naam heeft gekregen wil ik jullie met heel veel trots CIZOO voorstellen.

Na 9 jaar in het vak is het voor mij tijd geworden om op eigen benen te staan. Met CIZOO hoop ik iedereen te overtuigen van de liefde en passie voor mijn beroep. Door mij continue bij te scholen blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van haar- en haarverzorging. Het gebruik van de uiterst professionele Joico en American Crew producten staat garant voor een optimaal resultaat.

In het gloednieuw salon en de aangename sfeer die ik met CIZOO wil creëren ga ik samen met u op zoek naar het kapsel van uw wensen.

Hopend u binnenkort te mogen ontmoeten in mijn salon,

Barbara

December 2016

3 jaar na de opening van mijn eigen kapsalon ben ik ontzettend trots op het salon dat Cizoo geworden is! Nooit had ik durven dromen van zo een bloeiende zaak. De passie en liefde voor mijn vak zijn alleen maar groter geworden. Samen met Elien streven wij dagelijks naar perfectie, vriendelijkheid en uiterst tevreden klanten.

Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen.,

Barbara

Ligging

CIZOO Kapsalon

Wielsbekestraat 9 | 8780 Oostrozebeke
 
+32 (0) 497 92 28 45
 

Contacteer ons

Gesloten op zondag en maandag.

Enkel op afspraak.

Afspraken enkel telefonisch.


 

   

 

 

 
verzend