Kapsalon voor iedereen

Dames

Heren

Kids

Over Cizoo

De droom om een eigen salon te hebben is door de jaren heen stilletjes gegroeid. 
In december 2013 was het eindelijk zover en stelde ik met een ijzersterke motivatie CIZOO aan de wereld voor. Na reeds 9 jaar in het vak werd het tijd om op eigen benen te staan en iedereen te overtuigen van mijn nog steeds groeiende liefde en passie voor het beroep.

Tot op vandaag ben ik ontzettend trots op het salon dat CIZOO is geworden.
Samen met ons team streven wij dagelijks naar perfectie, vriendelijkheid en uiterst tevreden klanten.
Dat doen we mede door ons continu bij te scholen zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technieken op het gebied van haar en haarverzorging.

Ook het gebruik van professionele haarproducten staan mee garant voor een optimaal resultaat. Voor alles van haarverzorging, kleuring en styling vinden we bij Gold en Zenz alles wat we nodig hebben. Met onze keratine behandeling van Kerasilk behalen we al jaren schitterende resultaten. De uitgebreide mannelijk van American Crew en het specifieke kindergamma van Revlon Equave kids maken ons gamma compleet.

Wij helpen u met veel plezier het aangepaste product voor uw haar te vinden.

Liefs,
Barbara, Elien en Evita

P1050679 Cizoo 2

Contacteer ons

0497 / 92 28 45

info@cizoo.be

Wielsbekestraat 9, 8780 Oostrozebeke

Volg ons op Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat. Lees meer over de cookies